Од целокупната денешна понуда за типување, фокусот, секако, е на средбите во плеј-оф дуелите кои се прв од двата чекори кои треба да се направат за дел од овие селекции до пласман на ЕП. Македонија е една од тие селекции, пречекувајќи го Косово во Скопје и според сите параметри, реално е да очекуваме победа. Ние ќе одиграме „кец“ на Македонија, а ТИКЕТОТ на ДЕНОТ ќе го надополниме со уште неколку интересни прогнози.

  • Македонија – Косово 1
  • Норвешка – Србија 1Х&2+
  • Шкотска – Израел ГГ
  • Бугарија – Унгарија Х2
  • БиХ – С. Ирска 1