Тимот на Интер предмалку објави дека искусниот нејзин член, Англискиот интернационалец Ешли Јанг е позитивен на Ковид 19.

Во објавата се наведува дека играчот ќе се однесува според протоколите и дека вендаш ќе замине во изолација. За подетални информации ќе се чека објава на самиот фудбалер.