Предводникот на Порто, Швеѓанецот Магнуд Андерсон, на прес-конференцијата истакна дека е спо поделено чувство по ремито во Скопје.

„Среќен сум, но и разочаран зошто изгубивме бод. Сметам дека заслуживме да победиме. Се боревме многу, но кога ќе погодиш во последната секунда треба на крајот да си среќен“, вели Андерсон.