Имаме уште еден СВЕТЕЦ. Неговото име е Св. Горан Пандев. Интересна изработка на дечките од FOOTBALDIGITAL со оглед на еуфоријата во Македонија по повод пласманот на Македонија на ЕП. Секако најмногу по заслуга на Пандев.

Интересно нема што. Споменик за Пандев, Св. Горан Пандев, го имаме нашиот Горан ВЕЛИКИ, колку комплименти за нашиот најдобар фудбалер и капитен.

И заслужува, ете тој Св. Горан Пандев со векови ќе се памети.

ФОТО: footbaldigital