На натпреварот меѓу Сао Пауло и Фламенго камерманот не можеше да ја тргне камерата од фудбалерот на гостите Мичел Рикардо Делгадо де Оливеира. Напаѓачот на Фламенго беше во фокусот поради фризурата. Отпрвин се чини дека е тетоважа, но не е, туку се работи за необична фризура. Во преден план е волк кој завива на полн месец, а во позадина се наоѓа дрво и неколку лилјаци.

Мислевме Балотели и Погба носат луди фризури, но има и полуди од нив.