Човекот кој е препознатлив по своите неверојатни асистенции, Милош Теодосиќ, денеска повторно воодушеви на терените во Италија. Во дербито на италијанската Серија А меѓу Фортитудо и Виртус Болоња, Теодосиќ ја имаше можеби и асистенцијата на сезоната.

Посебен коментар за она што ќе го видите во видеото и не е потребен.