La Vida Tombola – е најубавата песна за Марадона испеана од Ману Чао. Во спотот е прикажан и дел од животот на Диего, како дете, но и како се соочува со најтешките мигови во својот живот во Неапол, како навива на “Бомбонера“, двата гола на Англичаните, како игра во дресот на Наполи…

Слушнете и видете. Да се наежиш!