Хабиб Нурмагомедов е тешко совладлив во рингот, а богами е добар и во фудбал. Најпознатиот руски борец ги покажа фудбалските вештини, а и прецизност. Погледнете го овој маестрален погодок. Шут од огромна далечина под пречката на противникот.

Спремен е за фудбал, клубови – спремете се!