Александар Маленко, нашиот најдобар пливач на сите времиња и позната спортска фаца, на Кире Лазаров и на останатите наши ракометари им посака многу среќа на претстојното СП во Египет.

На ракометна светска легенда Кирил Лазаров, заедно со своите колеги Ви посакувам мирно небо, топол пречек вечерва во Египет, и од утре сите заедно да се радуваме на секоја Ваша победа на СП во ракомет.

П.С

Нека ова биде почеток на една од наредни четири успешни години кога за првпат ќе зачекориме на отварањето на Олимписките Игри во Париз 2024“ порача Маленко.