Одбојкарската репрезентација на Македонија моментално игра против Турција во квалификациите за Европското првенство 2021 година. По првиот сет на трибините се појави транспарент од девојка кој го „уловија“ и камерите. Запросување!

„Волкан, те сакам! Дали ќе се омажиш со мeне“ во превод.

Се однесува на либерото на турскиот тим Волкан Дене.