Освојувачка на УС Опен, карантинот во Мелбурн го искористи за допишување со фановите преку социјалните мрежи. Бјанка Андреску одговори на многу прашања, многумина ја прашаа за нејзината сексуална определба, дали навистина е лезбејка.

„Ајде да расчистиме, не сум лезбејка“, порача 20 годишната тенисерка.

ФОТО: biancaandreescu