Деби голот на Виктор Ангелов во 10. минута за Волунтари, донесе само „реми“ 1:1 против Универзитатеа Крајова.

Ангелов пред две недели се приклучи на романскиот тим, и го постигна својот прв гол во третиот настап за својата екипа. Одигра 71. минута кога беше сменет. Дојде од Широки Бријег (БИХ) во романскиот тим.