Кога си Кристијано Роналдо тогаш се ти е дозволено, тогаш се можеш. Па така и својата скапоцена мачка да ја пратиш на лечење со приватен авион. Имено како што известуваат медиумите во Италија, асот на Јувентус бил тажен откако автомобил ја прегазил неговата мачка, која е скапоцена и која е само една од осумте такви во светот, од расата сфинкс. Токму затоа тој го пратил своето домашно милениче во Шпанија, и тоа со приватен авион, да ја негуваат најдобрите ветеринари во светот.