Немили сцени во Гевгелија, по завршувањето на дуелот меѓу Кожуф и Осогово. Гостите од Кочани ги однесоа бодовите, а дуелот имаше трето полувреме.

Се гледа дека во хаосот не се знае кој кого мава, а најдебелиот крај го извлекоа гостинските играчи.

Осогово, пак, на својот „Твитер“ напиша: „Не тепаа, ама ги тепавме“, алудирајќи дека добиле ќотек, но дека ги освоиле бодовите.