Џејми Карагер и Мика Ричардс, поранешните играли на Ливерпул односно Манчестер Сити, и екс англиски репрезентативци синоќа влегоа во центарот на вниманието на јавноста на островото.

Имено, и обајцата се стандардни во програмата на ЦБС спортс, и во еден момент коментирајќи ги фудбалските активности, беа предизвикани од страна на колешките водителки.

Продуцентите пронајдоа стара снимка на прослава на гол на Мика Ричардс, а Карагер и колешките го натераа повторно да прослави на ист начин. Ричард се обиде, и тоа во косум, а дали успеа погледнете сами…