Зенит е крунисан за нов шампион на Русија. Клубот од Санкт Петербург ја освои титулата во руската Премиер лига, а потоа играчите и тренерите ги добиваа медалите за освоеното прво место. Меѓу нив се најде и „Deadpool“, суперхеројот на Марвел.
Не е вистинскиот нормално. Артјом Ѕјуба преправен во овој маскиран јунак заедно со синот се качија на бината и го земаа медалот наменет за шампион.