Сергеј Горбок одново се враќа на терените. Некогашниот вардарец овој пат ќе игра во Русија, во тимот на Дворец. Станува збор за клуб во кој настапуваат ветерени, а се натпреварува во регионална лига во оваа земја.

Горбок својата кариера ја заврши како играч на Вардар, за кого играше од 2018 до 2020 и од 2014 до 2016, во меѓу време замина во Пик Сегед.

Чтобы не расслабляться на каникулах — решаем задачу.
Записываем:

Сколько титулов находится одновременно на площадке во…

Posted by Гандбольный клуб “Дворец” on Monday, May 3, 2021