Category: Останато

Антикорупциска не застанува за СРЦ „Кале“: Бара од Владата да поведе постапка против директорот на Јавното претпријатие за стопанисување

Нови моменти за случајот СРЦ „Кале“. Државната комисија за спречување на корупција денеска јавно...

Loading