Category: Таленти

„СПОРТМЕДИА“ ОТКРИВА: Фудбалер на Бенфика ќе игра за МАКЕДОНИЈА!!!

Адриан Бајрами (16), кој е член на еден од најголемите и најтрофејни европски клубови, ќе игра за Македонија. „Спортмедиа“ открива дека Бајрами се одзвал на повикот на селекторот на нашата репрезентација до 17. години, и ќе биде...

Loading