СЕ ВИКА МОНИКА БЕРТИНИ

Италијанска фудбалска водителка ќе ви го „сврти“ паметот! (Фото)

Италијанската водителка Моника Бертини е голема ѕвезда во својата земја.

објавено: 8 август 2018 - 16:30

Таа уште повеќе го краси следењето на италијанскиот фудбал заедно со „Спорт Медиасет".

Има скоро 180.000 илјади фанови на „Инстаграм", покрај тоа станува збор за една од најатрактивните девојки во Италија и пошироко.

Секако секојдневни ги следи актуелните настани на фудбалски план во Италија, како на пример позајмицата на Гонзало Игуаин од Јувентус во Милан

Најново во Другата страна на спортот