ИНТЕРЕСНА ИДЕЈА НА УНГАРСКИ КЛУБ

Кога нема гледачи, направи си од картон

На трибините не присуствуваа гостински навивачи, па домашните најдоа решение како да ги пополнат столчињата

објавено: 4 септември 2018 - 17:32

Мечот меѓу Мезекевешд и Пушкаш Академија во унгарскиот шампионат го одбележа интересен детаљ. На трибините не присуствуваа гостински навивачи, па домашните најдоа решение како да ги пополнат столчињата - направија навивачи од картони и ги залепија на столчињата. Со тоа го пополнија стадионот „Вароши" оддалечен 400 километри од Будимпешта од каде доаѓа Пушкаш Академија.

Најново во Другата страна на спортот