ОД ЕКСПЛОЗИЈА НА ШОК-БОМБА „КОМИТА“ ОСТАНА БЕЗ ДЛАНКА

Цела Македонија во шок - на навивачот на Вардар ќе му биде ампутирана раката

објавено: 3 август 2014 - 20:50

Десетина навивачи на Вардар се повредени, а еден од нив е однесен во болница во Скопје за да му биде делумно ампутирана раката, барем според последните лекарски извештаи од Битола, откако на трибината беше активирана полициска шок-бомба, пред крајот на фудбалското дерби против Пелистер во Битола.

Фото: Димитар Петковски