ЛЕГЕНДИ НА ТРИБИНИТЕ ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

Страшна легендарна петорка: Блажевски, Књазев, Михајловски....

Изминатите два дена на трибините во СЦ „Борис Трајковски“ почесто може да се видат голем број на спортски работници, како и легенди на македонската кошарка. Вчерашниот дуел меѓу Македонија и Холандија заедно го проследија Ѓорѓи Књазев, Перо Блажевски, Игор Михајловски, Слободан Петровски и Борис Нешовиќ. Ние би рекле една „страшна“ петорка. 

објавено: 22 јули 2017 - 09:15

Најново во Кошарка