ЈА ПРОНАШЛЕ ДОБИТНАТА ФОРМУЛА

ГОЛЕМ СКАНДАЛ ЈА ТРЕСЕ БЕНФИКА: Со проститутки ги подмитувале судиите

Португалскиот фудбал го „тресе“ голем скандал. Некогашниот прв човек на Бенфика, Паоло Гонкалвеш на судиите и делегатите им плаќал проститутки за да осигура добар резултат.  

објавено: 20 септември 2018 - 20:01

Голем скандал го зафати португалскиот тим, Бенфика и секако тамошната најсилна лига. Овие денови на интернет порталите излезе порака меѓу некогашниот прв човек, Паоло Гонкалвеш и делегатот на тамошната лига, од која може да се заклучи дека Бенфика ги плаќала официјалните лица со проститутки за „добро судење“, пишува португалската „АБОЛА“.

Пораките ги објавил најбараниот хакер во оваа земја. За подобро го покријат овој начин на компензација, секогаш користеле лажни имиња. Покрај ова Кабрал, главниот делегат, добивал и вип-влезници за дуелите на Бенфика, како и останатите манифестации.

 

Најново во Меѓународен Фудбал