ОДЛИЧЕН АМБИЕНТ

Хрватската војска ги пречека светските вицешампиони! (Видео)

Откако „сребрените" од Русија слетаа во Загреб, почна лудило ширум Хрватска.

објавено: 18 јули 2018 - 18:21

Претходно во главниот град беа пречекани од скоро половина милион луѓе, играчите се упатија во своите градови каде што беа пречекани на свој начин.

Со бродот на Хрватската морнарица светските вицешампиони, фудбалерите Иван Перишиќ, Иван Страниќ, Анте Ребиќ, Ловре Калиниќ и Филип Брадариќ пристигнаа во вторникот на западниот брег на Сплит, каде што беа пречекани повеќе од 50.000 граѓани.

Најново во Меѓународен Фудбал