„ПРОВАЛА“ НА ГОДИНАТА ВО ЕЛ-ЕЈ

Изгледа дека редарот не го позна, му ја побара влезницата на Џек Николсон (ВИДЕО)

Интересна случка во „Стејпс Центарот“ се случи ноќеска. Ја „режираше“ лично Џек Николсон...

Славнито актер како и секогаш, дојде да ја проследи играта на својто омилен тим лејкерс. И тоа пшротив најдобрито играч во овој момент во НБА и во светото, Леброн Џејмс и неговиот Кливленд Кавалирс. Но не се надеваше дека при влегувањето на паркетот, и своето стандарно столче покрај клупата на „езерџиите“, ќе биде „легитимиран“ од страна на редарот во црвен костим...