Голем е ривалитетот

И во безболот има лизгачки стартови (Видео)

Дуелот од МЛБ лигата во безбол во САД донесе интересен дуел меѓу Бостон ред сокс и Њујорк јекис, а големиот ривалитет предизика и тензии

Дуелот од МЛБ лигата во безбол во САД донесе интересен дуел меѓу Бостон ред сокс и Њујорк јенкис, а големиот ривалитет предизика и тензии. На крајот мечот заврши со победа на Њујорк со 10:7 и со исклучување, недозволени удари, дури и остри лизгачки стартови.