ЗА ВРЗО ВРЕМЕ ЌЕ БИДЕ ПОСТАВЕН

Новитет во СЦ „Борис Трајковски“, стигна големиот семафор (ФОТО)

Во брзо време СЦ „Борис Трајковски“ ќе добие голем семафор, ист како оној во СЦ „Јане Сандански“. Според најавите тој треба да биде поставен за брзо време, ќе биде монтиран на средина на салата. 

објавено: 9 септември 2018 - 22:09

Најново во Ракомет