„АЅУРИТЕ“ ОДИГРАА САМО РЕМИ ПРОТИВ ПОЛСКА (1-1)

Поради Италија остана без 1 милион денари...! (ФОТО)

Да погодиш 14 натпревари и да ја промашиш само Италија, навистина е штета.

објавено: 12 септември 2018 - 15:00

Да успееше Италија да направи пресврт во дуелот со Полска, овој обложувач ќе имаше добитна квота од 13 472.

За уплата од 50 денари плус MOZZART БОНУС 50%, добивката ќе беше над 1 000 000 денари.

Но, благодарение на „Промаши, а наплати“ играчот не остана без добивка. Освои добивка 100 пати поголема од неговиот влог.

Најново во Другата страна на спортот