ШПАНЦИТЕ ВЕДНАШ СЕ ПОФАЛИЈА

Македа и Кањелас уживаат во Сегедин, добија специјални автомобили (ФОТО)

Екс-вардарците, Хорхе Македа и Жоан Кањелас уживаат во новиот клуб, Пик Сегед. Шпанците добија уникатен подарок од својот клуб поточно од спонзорот на унгарскиот тим. Станаа сопственици на посебни автомобили, на кои покрај нивното презиме стои и бројката на нивниот дрес. 

објавено: 12 септември 2018 - 18:50

Најново во Ракомет