Најефикасниот меч се игра во Тетово

Стојковски и Незири мајстори за евроголови (Видео)

Најефикасниот меч во 25. коло во домашното првенство се игра во Тетово, а Ренова води со 3:1 против Шкупи. Го одбележаа двата евроголови на Кристијан Стојковски за гостите и Меџит Незири, кој веднаш возврати за 3:1 со прекрасен погодок

Најефикасниот меч во 25. коло во домашното првенство се игра во Тетово, а Ренова води со 3:1 против Шкупи. Го одбележаа двата евроголови на Кристијан Стојковски за гостите и Меџит Незири, кој веднаш возврати за 3:1 со прекрасен погодок.